Začetek skavtskega leta

DRAGE SKAVTINJE IN SKAVTI!
Vabimo vas, da se nam pridružite na začetku skavtskega leta, ki bo v petek, 7. oktobra. Dobimo se pri dobski cerkvi (Ul. 7. avgusta 23, Dob) in začnemo točno ob 16. uri.

S sabo imejte popolno skavtsko opremo (kroj, kožuščke, vodovo zastavico). Če ne prej, so starši vabljeni, da se nam pridružijo pri sv. maši ob 18ih v dobski cerkvi. Po maši pa nikar ne hitite domov, saj bo čas, da rečemo še kakšno besedo in se poveselimo ob sladkih dobrotah, za katere se že v naprej priporočamo. Ob tem pa bo tudi priložnost, da se podružimo ob kakšni igri.

Na začetku skavtskega leta lahko poravnate tudi članarino za leto 2016/17, ki znaša 40€ za najmlajšega skavta, 30€ za starejšega in 25€ za tretjega. Družinam, ki imate pri nas več kot 3 družinske člane, od četrtega člana naprej letos ni potrebno plačati članarine.

Obenem boste ob začetku leta lahko tudi naročili kroj ali skavtski pulover (na voljo je še nekaj kosov do številke L).

Z novim skavtskim letom smo prenovili tudi našo facebook stran. Odslej bodo vse novice objavlene na enotni strani, stare strani pa bomo ohranili za arhiv (imeli smo namreč tri facebook strani - stegovsko, izvidniško ter klanovsko). Ob tem pa nas lahko od letos spremljate tudi na Instagram profilu.

Še povezavi do čisto svežih strani:

https://www.facebook.com/zmohtnezabe/

https://www.instagram.com/zmohtnezabe/

Kmalu se vidimo, do takrat pa: Trden jez! Dober lov! Bodite pripravljeni! Srečno pot!
Vaši voditelji


Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.